Eerlijke Diamant van een Eerlijke Bron

Margriet werkt samen met Pieter Bombeke, meester diamantslijper te Antwerpen. Samen zetten zij zich in om diamant van een eerlijk afkomst te slijpen en te gebruiken. Want het plezier van een diamanten sieraad mag niet over de rug gaan van mensen.

Uitblinken in duurzaamheid

Pieter Bombeke, meester diamantslijper te Antwerpen, werkt samen met de Congolese coöperatie PAMBI. Deze coöperatie in de regio Kasai richt zicht op landbouw en ambachtelijke diamantontginning om werkgelegenheid voor de lokale bevolking te creëren. de ontgonnen diamanten worden, voorzien van een Kimberly certificaat, via Kinshasa rechtstreeks naar Antwerpen geëxporteerd waar ze door Pieter geslepen en fair verhandeld worden. Meer hierover op www.elasha.be

Het vakmanschap, de decennia lange ervaring en het creatieve inzicht van meesterslijper Pieter Bombeke maken deze diamanten uniek. Door de jaren heen ontwierp hij diverse schitterende slijpvormen;

De dreamcatcher, de Jacobs Ladder en de Xiao Long zijn drie van deze creatieve slijpvormen die de diamant extra schittering geven door hun goed uitgedachte ontwerp. Bekijk deze en meer op www.bombekediamonds.be

De artistieke vrijheid en creativiteit van de vakman

De unieke manier van werken en de betrouwbare contacten in de wereld van diamant wat Pieter kenmerkt schept zeer veel, natuurlijke en bijzondere mogelijkheden. Gebouwd op jarenlange ervaring, zoekend naar nog meer magie ontstaat en nieuwe manier om naar diamant en zijn schittering te kijken. Of, zoals Pieter zelf zegt: “er is meer in het leven dan alleen briljant”.

Als leerling-slijper bij deze creatieve diamantbewerker, en bovendien als goudsmid die al deze natuurlijke diamant in haar sieraden gebruikt, is Margriet de trotse ambassadrice van deze fair en schitterende diamanten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, of interesse om meer te leren over het fair en creatieve diamantwerk van Pieter of Margriet?

Stuur bericht, bel of gebruik het contactformulier op deze site en maak kennis met de werkelijke rijkdom in het leven. Bewust genieten maakt alles mooier.