Diamantair te Amsterdam

In de Zomer  van 2020 ben ik aangenomen als lid van de Amsterdamse beurs voor den diamanthandel- kortweg “de diamantbeurs van Amsterdam”. Dit lidmaatschap geeft aan dat ik de juiste kennis en kunde bezit om diamant te verhandelen. Ook zegt het dat ik als respectabel en betrouwbare handelspartner gezien kan worden. Het maakt me blij en trots dat ik als ambassadeur van (alle natuurlijke) diamant deze status heb gekregen en ik sta graag eenieder te woord die wat dan ook van diamant wil weten.

Het maken van unieke en boeiende juweeltjes met dit bijzondere mineraal heeft mijn grote passie. De diversiteit van diamant is betoverend, de overvloed weldadig en de creativiteit die de diamant bij mij losmaakt is grandioos. Kom gerust eens langs  in onze winkel in Amsterdam-centrum om meer over diamant te leren en deze betovering zelf te ervaren!

@ BLOU.Amsterdam #Diamondsareforever #Diamondsarethisgirlbestfriends

By Margriet

ik laat me graag inspireren door is alles wat er is, creëer vanuit diversiteit en overvloed nieuwe en betekenisvolle waardes en zet die om in een uniek, kostbaar en draagbaar kleinood.

in  1984 heb ik de goudsmid opleiding in Schoonhoven voltooid. Altijd geboeid door de diamant ben ik tijdens mijn stagetijd, en begin jaren in het vak, me gaan specialiseren in het bevestigen van edelstenen in sieraden. Na jaren als goudsmid en microscopisch zetter te hebben gewerkt startte ik begin 2017 met het zelf slijpen van deze edelste der edelstenen. Begonnen in Amsterdam benik daarna verder gaan slijpen aan mijn kennis en kunde ten aanzien van de diamant te Antwerpen. Mijn vakkennis gecombineerd met mijn eigen levenservaringen inspireerde me tot deze nieuwe lijn “All Natural Diamonds” . Een sieradenlijn waarin ik wil laten zien en ervaren hoe alles een eigen waarde heeft en hoe we daar van kunnen genieten. De diversiteit van de diamant is voor mij de ultieme uiting van deze visie.

het is mijn missie om veel mooie, verschillende en unieke sieraden te maken om veel mooie, verschillende en unieke mensen gelukkig te maken.