By Margriet

Margriet laat zich inspireren door is alles wat er is, creëert vanuit diversiteit en overvloed nieuwe en betekenisvolle waardes en zet die om in een uniek, kostbaar en draagbaar kleinood.

Margriet Cuijpers heeft in 1984 de goudsmid opleiding in Schoonhoven voltooid. altijd geboeid door de diamant is ze tijdens haar stagetijd en begin jaren in het vak zich gaan specialiseren in het bevestigen van edelstenen in sieraden. Na jaren als goudsmid en microscopisch zetter te hebben gewerkt startte Margriet begin 2017 met het zelf slijpen van deze edelste der edelstenen. Begonnen in Amsterdam daarna verder geslepen aan haar kennis en kunde ten aanzien van de diamant te Antwerpen. Haar vakkennis gecombineerd met levenservaringen resulteerde in haar nieuwe lijn “All Natural Diamonds” . Een sieradenlijn waarin haar visie op diamant laat zien hoe alles een eigen waarde heeft en hoe we daar van kunnen genieten.

Margriets missie is veel mooie, verschillende en unieke sieraden te maken om veel mooie, verschillende en unieke mensen gelukkig te maken.